Кус-кус з апельсином і фісташками James Cook (JCB190034)
Кус-кус з апельсином і фісташками James Cook
Кус-кус — традиційна крупа, популярна серед північноафриканських, ближневосткових і середземноморських культур.
Ідеально підійде для активних і енергійних людей, а також для тих, хто витрачає багато енергії, працюючи в інтелектуальній сфері.
Дуже ситний і багатий на вітаміни та мікроелементи варант сніданку насиченого подіями дня.
Під час приготування використовуються тільки натуральні компонети без барвників і підсилювачів смаку.
Похідна їжа James Cook приготована через сушіння готових продуктів, і саме тому її смак точно такий самий, як і страв, приготованих удома.
Спосіб приготування: залити страву 200 мл. окропу, перемішати, закрити пакет і почекати 7 хвилин.
Склад: кус-кус, фісташки, апельсин, сухе молоко, курага, натуральний мед.
Харчова цінність: білки 10,7 г, жири 4.8 г, вуглеводи 58,7 г
Енергетична цінність порції: 342 Ккал
Вес : суха страва — 80 г, готова страва — 360 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | James Cook |
- Ціна: 100 ₴